РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

Областна администрация Благоевград

официален сайт bg

 

 

среща кмет областен 2Днес областният управител на област Благоевград - Николай Шушков и кметът на Благоевград - Илко Стоянов, проведоха среща, която се състоя в Общинска администрация.
По време на срещата бяха обсъдени въпроси, касаещи работното взаимодействие между ръководените от тях институции и бе акцентирано на административни насоки, свързани с по-ефективното работно взаимодействие. Обсъдени бяха и актуални теми за състоянието и развитието на региона.
Още при встъпването си в длъжност областният управител на област Благоевград заяви, че лично ще посети общинските центрове, за да представи приоритетите на правителството и да бъде информиран за проблемите на територията на областта.

среща тасков
По-късно днес, Шушков проведе работна среща и с председателя на Общински съвет Благоевград - Радослав Тасков. И двете страни декларираха желание за съвместна работа и решаване на належащи проблеми.
Областният управител Николай Шушков обеща пълно съдействие на всички държавни институции, относно провеждането на избори за Народно събрание, насрочени за 2 октомври 2022г.